top of page

Shenmen piercing

Shenmen = Lélek kapuja = Szellem kapuja
A Shenmen pont „paraszimpatikus” pont. A shenmen a „lélek kapuja”. Megteremti azt az érzést, hogy a „lélek jól érezze magát a testben. A szimpatikus ponttal együtt a vegetatív idegrendszer egyensúlyát teremti meg (szervezet önszabályozó folyamatait irányító rendszer, akaratunkon kívüli folyamatok irányítója), mely segít, hogy összeszedettebben, koncentráltabban és nyugodtabban érezd magad a mindennapokba.

Nézd meg milyen fájdalommentesen, könnyedén helyezem be az ékszert:

A Shenmen pont kezelése az alábbi esetekben segíthet:
jól használható nyugtalanság, álmatlanság, depresszió, pánikbetegség, agresszivitás esetén, pszichés problémák esetén, hisztéria, méregtelenítés, ízületi problémák esetén láz- és gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, görcsoldó, lazító hatású (pl. bél- és epegörcs), csökkentheti a vérnyomást, enyhíti az emésztési zavarokat a vegetatív idegrendszer zavarainál alkalmazható, csökkenti az epilepsziás rohamot, allergia, allergiás asztma, heves szívdobogás érzés, csalánkiütés, ekcéma

Nyugtató hatású, segít kialakítani a belső lelki harmóniát, csökkentheti az érzelmi érzékenységet ezáltal segít stabilabbá, magabiztosabbá válni. Harmonizálja a szív energiáit, és van akiknél csökkenti, kiegyensúlyozza a vérnyomást is. Sokaknak nagy mértékben segít enyhíteni a fülzúgásos tüneteket, segít az álmatlanságot leküzdeni és nyugodt gondolatokat teremteni. Erősíti az immunrendszert. Segíthet enyhíteni az allergia tüneteit, a fejfájást és a testben lévő gyulladásokat is.


Általában 2 hét mire kialakulnak a testben a hatások, mely egyénfüggő.


A Shenmen piercing nem csodaszer, sajnos nem tudjuk megígérni Neked,hogy segíteni fog. A piercing van akinek egyből működik, van akinek részben segít és sajnos néha van akinek nem működik.

bottom of page